Григор Димитров с нова любов

17-05-2023

Стана ясно коя е новата жена в живота на най-добрия български тенисист Григор Димитров. Това е румънската актриса и модел Мадалина Геня.

Макар отдавна да се говори, че най-добрият ни тенисист е приключил връзката си с милиардерската наследница Лолита Османова, едва наскоро той намекна, че твърдението е истина.

Наскоро първата ни ракета публикува като 24-часова история в своя Instagram профил любопитен кадър, с който не само загатна, че двамата с рускинята са сложили край на своя романс, продължил малко повече от две години, но също така, че вече е започнал нов, този път с румънка.


Мълвата, че спортистът е заменил интимната си партньорка с друга, тръгна преди около две седмици, когато манекенката Маделина Геня бе забелязана в неговата ложата, откъдето го подкрепяше по време на двубоите от турнира в Мадрид. Съмненията, че именно тя е актуалната повелителка на неговото сърце, се засилиха още повече, след като по-късно го окуражаваше и на състезанията в Рим, където той претърпя поредна загуба от Новак Джокович.

Гришо сподели снимката, за която става въпрос, в своя акаунт само няколко часа след мача му със сърбина, показвайки на своите последователи, че е завел красавицата на вечеря в луксозен ресторант, разположен в пределите на италианската столица. На нея се вижда как ръката на Маделина изписва името му върху чинията на ястието, което споделят.

Самата тя също публикува изображението, като добави към него надпис: 'На същото място, година по-късно'. Написаното от нея накара мнозина да предположат, че отношенията помежду им не са от скоро, но само те са наясно дали това действително е така. 

Геня е родена на 8 август 1988 г. в Слатина. Като дете учи пиано и балет, но в тийнейджърска възраст решава да преследва кариера в модата. Малко след това се мести в Милано, където всъщност живее и до днес.

Освен като модел, тя все по-често се изявява и като актриса. Така например миналата година застана пред камера за филма 'Deep Fear', в който си партнира с Ед Уестуик, а преди това влезе в образа на София Лорен за лентата 'Домът на Гучи', в която участие имат още Лейди Гага, Адам Драйвър и Салма Хайек.

Хубавицата е добре познато лице и в спорния свят, тъй като зад гърба си има връзки с няколко футболиста, сред които попадат и имената на италианските национали Николо Дзаниоло и Марко Бориело. Според някои медии се е срещала дори с Леонардо ди Каприо, но никой от тях не е потвърдил официално информацията. Знае се обаче, че има дъщеря, която е от композитора Матей Стратан. 

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net