Лили-Роуз Деп потвърди връзката си с рапърката 070 Shake

16-05-2023

Лили-Роуз Деп и 070 Shake официално са заедно. Миналата седмица на 12-и май (петък) новоизгрялата актриса сподели кадър с новата й любов. На него дъщерята на Джони Деп и Ванеса Паради позира с рапърката 070 Shake, чието истинско име е Даниел Балбуена. Двете са заедно от 4 месеца, стана ясно от коментар под снимката. 

Потвърждението на романса идва месеци, след като двойката бе забелязана да се гушка по време на Седмицата на модата в Париж през февруари. 

Годината се очертава вълнуваща за Деп, която ще участва в сериала на HBO 'The Idol' заедно с The Weeknd. В сериала тя ще играе поп звездата Джоселин, за която Деп казва, че е вдъхновена от поп дивите от миналото. 'Разбира се, че съм фен на Бритни [Спиърс]!' - споделя лицето на 'Шанел' пред списание W за звездите, към които се стреми по време на прослушването си за сериала. 'Кой не обича Бритни? Но също така си мислех за Бионсе, Марая [Кери] и за всяка огромна поп звезда на нашето време. Исках Джоселин да е от типа жени, които могат да доминират в стаята, някой, който никога не се притеснява да блести.'

Предстои да видим Сузана Сон, Рейчъл Сенот, Трой Сиван, Дан Леви, Майк Дийн, Моузес Съмни, Да'Вайн Джой Рандолф, Ханк Азария, Джени от BLACKPINK и др. във филма, който излиза на 4 юни по Max (преди това HBO Max), информира Billboard. 

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net