Дженифър Анистън проговори за безуспешните си опити да има дете

11-11-2022

Дженифър Анистън разказа подробно за опитите си да забременеее в новия брой на списание „Allure'. „Минах през много труден период през 30 и 40-годишната си възраст. Опитвах се да забременея. Това беше сложен път за мен. Бяха години на спекулации. Беше наистина трудно.

Минах през ин витро процедури, пих китайски чайове, каквото ли не. Дадох всичко от себе си. Бих дала всичко, ако някой ми кажеше: „Замразете яйцеклетките си”. Но ето, че влакът тръгна“, каза Анистън.

Актрисата добави още, че не съжалява и дори се е почувствала 'малко облекчена', защото 'не трябва да мисля повече за това'. Анистън, чиято бездетност винаги е била в центъра на медийното внимание, коментира и различни слухове, които плъзват по тази тема от време на време. 'Не дай Боже, една жена да е успешна и да не роди дете. Твърди се, че причината, поради която бившият ми съпруг Брад Пит ме напусна, е била, че аз не съм му родила дете. Абсолютна лъжа! В момента няма какво да крия', каза тя.

Анистън призна, че не знае дали ще се омъжи отново . 'Никога не казвай никога, но не се интересувам. Бих ли искала връзка. Кой знае? Има моменти, когато просто искам да се свия на кълбо и да кажа:' Имам нужда от подкрепа'. Би било прекрасно да се върнете у дома, да паднете в нечия прегръдка и да кажете: „Беше тежък ден“, каза актрисата, пише БГНЕС.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net