Боно сподели тайната на 40-годишния си брак

12-10-2022

По време на фестивал в Ню Йорк 62-годишният певец  сподели лични истории за връзката си с Али Хюсън, неговата съпруга от 40 години. Китаристът, който се запознава със съпругата си на 12-годишна възраст в училището Mount Temple Comprehensive School, споделя, че е 'едновременно страхотно и лудо да се ожениш'. 

„Страхотно е да се противопоставиш на обичайните очаквания за брак. Даже бих казал, че понякога приятелството може да надмине романтичната любов. Ние имаме точно това с Али.

Когато имаш едновременно романтична любов и приятелство, тогава вече имаш нещо специално“, казва бащата на Джордан (33 г.), Ева (31 г.), Елия (23 г.) и Джон (21 г.) пред журналиста Дейвид Ремник. Като допълни, че както всяка връзка и тази не винаги е розова. Въпреки всичко двойката е останала сплотена през годините.

'Всеки път, когато някой от нас се изгубеше, другият беше там, за да го върне у дома. 40 е специално число и за двама ни, изключително благодарен съм. Беше невероятно, когато празнувахме 40-ата годишнина от сватбата и си казахме: 'Нека не го разваляме сега'. 

viberTvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2023 Tvoia.Net