Анджелина Джоли обвини Брад Пит в насилие

05-10-2022

Aнджелина Джоли твърди в жалба, подадена във вторник, че Брад Пит е нападнал физически нея и децата им по време на полет на частния самолет на двойката от Франция до Калифорния през септември 2016 г., няколко дни преди тя да подаде молба за развод.

В съдебни документи, получени от The New York Times, адвокатите на Джоли твърдят, че Пит е „душил едно от децата и ударил друго по лицето“. Те също така казват, че Пит започнал да крещи на съпругата си в банята и „хвана Джоли за главата и я разтърси“, а след това „хвана раменете ѝ и я разтърси отново, преди да я блъсне в стената на банята“.

В подадената жалба се развиват насрещни искове срещу Пит по делото, което той заведе срещу Джоли и бившата ѝ компания през февруари. Пит твърди, че продажбата от Джоли през септември 2021 г. на дела ѝ във винарната Chateau Miraval на международна компания за напитки е била незаконна, тъй като двойката се е съгласила, че никога няма да продава дяловете си без съгласието на другия. 

В подадената във вторник жалба Джоли заявява, че такова споразумение не е съществувало и че Пит е отказал да откупи дяловете й, освен ако тя не се съгласи на 'безсъвестна заповед за премълчаване' по отношение на неговото поведение. В своята жалба Джоли също така заяви, че ФБР е проучило инцидента в самолета и 'е стигнало до заключението, че правителството има основателна причина да обвини Пит във федерално престъпление'.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net