Джони Деп спечели делото срещу Амбър Хърд

02-06-2022

Джони Деп спечели делото за клевета срещу Амбър Хърд, заявявайки, че сега си е върнал живота, след като съдебните заседатели решиха, че е оклеветен от бившата си съпруга и съдът му присъди обезщетение в размер на 15 милиона долара. 

'Преди шест години моят живот, животът на децата ми, животът на най-близките ми хора, както и животът на хората, които в продължение на много, много години са подкрепяли и вярвали в мен, се промениха завинаги.

И шест години по-късно журито ми върна живота. Наистина съм смирен', каза в изявление след присъдата Деп.

„Разочарованието, което изпитвам днес, е неописуемо. Сърцето ми е съкрушено, че планината от доказателства се оказа недостатъчна, за да се противопоставя на непропорционалната сила и влияние на бившия ми съпруг.', заяви минути след като бе осъдена Хърд.

'Още повече съм разочарована от това какво означава тази присъда за други жени. Това е неуспех. Той връща часовника назад към времето, когато една жена, която се изправя и говори, може да бъде публично засрамена и унижена. Това отхвърля идеята, че насилието срещу жени трябва да се приема сериозно', се казва още в изявлението на актрисата. 

Джони Деп беше видян да празнува съдебния триумф в пъб в Нюкасъл с Джеф Бек и британския певец Сам Фендер, пише 'Daily mail'.

Като цяло той си тръгва с щети от 8,35 милиона долара от процеса.  

Деп не присъстваше в залата на съда, за да чуе финалното решение на съдията, тъй като беше в Обединеното кралство на турне с легендата на китарата  Бек - източник твърди, че това се дължи на 'насрочени отпреди работни ангажименти'. 

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net