Хари и Меган тайно са посетили британската кралица

15-04-2022

Принц Хари и Меган Маркъл са посетили тайно британската кралица Елизабет Втора в двореца Уиндзър, съобщи „Дейли мейл“. 

Херцогинята на Съсекс за първи път е стъпила на британска земя за последните две години в сряда, след като тя и Хари се отказаха от монархическите си повинности и дадоха интервюто за Опра Уинфри, в което обвиниха неназован член на семейството в расизъм, съобщи „Дейли мейл“. 

Твърди се обаче, че Меган разговаря често от Америка с кралицата по телефона. Внукът на кралицата Хари не е виждал баба си лично от погребението на дядо му принц Филип миналия април, когато пристигна за кратко от Съединените щати, но тогава контактите бяха ограничени заради Ковид-19.По-късно принц Хари заведе дело срещу Хоум офис с твърдение, че е много опасно да доведе семейството си във Великобритания след като му бе отказана специална охрана. 

Не е известно как двойката е пристигнала на Острова, дали с частен самолет или с редовен полет, но „Дейли мейл“ е научил за посещението от персонала на двореца Уиндзър. Предполага се, че децата им Арчи и Лилибет не са пътували с тях. 

Въпреки опита им посещението да остане в тайна те са били забелязани в четвъртък сутринта от група църковни посетители за специалната служба, която се провежда по традиция в деня преди великденския Разпети петък. 

Известно бе, че Хари и Меган са пристигнали в Европа за параигрите „Инвиктус“ в Хага, които се откриват в събота. Предполага се, че те вече са в Нидерландия.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net