Дейвид и Виктория Бекъм на яхта за 5 млн. паунда в навечерието на пищната сватба на сина си

06-04-2022

Дейвид и Виктория Бекъм се настаниха  на яхта за 5 милиона паунда, за да се отпуснат преди сватбата на най-големия им син Бруклин този уикенд. 

Известната двойка изглеждаше щастлива, докато се отдаваха на ярките слънчеви лъчи в Маями заедно с децата си Харпър, Круз и Ромео.

47-годишната Виктория демонстрира завидна фигура в мини рокля с презрамки, а 46-годишният Дейвид показа татуираното си тяло в бяла тениска и черни къси панталони. Съпрузите бяха заети да разглеждат нещо в телефона на Дейвид през цялото време.

Футболистът кръсти яхтата си на емблематичния номер на фланелката си, който носеше в продължение на шест години, докато играеше за Манчестър Юнайтед - Seven. Ноцифрата ѝ има и друго значение зад него, тъй като тя всъщност е второто име на дъщеря им.

Пътуването им се състои малко преди момента, в който те ще видят как най-големият им син Бтуклин, който е на 23 г., ще се се врече във вечна любов на милиардерската наследница Никола Пелц в събота, 9 април 2022 г., в присъствието на многобройни звезди.

Тъй като семействата на двойката притежават немалко финанси, се съобщава, че младата двойка е подписала строго предбрачно споразумение, за да защити активите си, ако бракът им някога се разпадне.

'The Mail on Sunday' съобщава: 'Бруклин Бекъм е подписал предбрачен договор с бъдещата си съпруга Никола Пелц.

'Състоянието на родителите на Бруклин, Дейвид и Виктория, възлиза на 380 млн. паунда и е по-малко от богатството на бащата на Пелц, финансиста Нелсън, което се оценява на 1,3 млрд. паунда. Новината за предбрачния договор идва в момент, когато подготовката за съботната церемония и партито на стойност 3 млн. паунда в имението на семейство Пелц в Палм Бийч, Флорида, е в разгара си.'

Говори се, че в списъка с гостите ще бъдат знаменитият готвач Гордън Рамзи, актрисата Ева Лонгория, синът на Мадона Роко Ричи и пълният състав на 'Spice Girls'.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net