"Red Hot Chili Peppers" със звезда на Алеята на славата

05-04-2022

Холивуд почете 'своите момчета' - рокаджиите 'Red Hot Chili Peppers', със звезда на Алеята на славата, съобщи групата на страницата си във Фейсбук. 

Звездата на изпълнителите на хита 'Californication' е 2717-ата на прочутата алея в Холивуд. На церемонията по откриването ѝ присъстваха Джордж Клинтън, който продуцира албума на групата от 1985 г. 'Freaky Styley', Уди Харелсън, Боб Форест, Никол Михалка.

'Нашите родни момчета от Холивуд най-накрая идват да получат своята звезда на холивудската Алея на славата. Чакахме ги да се откъснат от натоварените си графици, за да присъстват на церемонията, и сме развълнувани да ги приветстваме в семейството на нашата Алея на славата', каза продуцентката на церемониите Ана Мартинес, когато по-рано съобщи новината.

Награждаването съвпадна с излизането на 12-ия албум на бандата, озаглавен 'Unlimited Love'. Музикантите планират световно турне в подкрепа на новата си тава, придружавана на различни етапи от изпълнители като 'The Strokes', 'Haim', St. Vincent, ASAP Rocky, Бек, Thundercat, Anderson .Paak и други, предава БТА. Това ще бъде първата им концертна обиколка от 2016-17 г., когато 'Red Hot Chili Peppers' промотираха предишния си албум 'The Getaway'.

 

viberTvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2023 Tvoia.Net