Звездите от сериала "Великолепният век" Бергюзар Корел и Халит Ергенч напускат Турция

27-01-2022

Турското звездно семейство Бергюзар Корел и Халит Ергенч, познати на милиони зрители в Турция и в чужбина от култовите сериали '1001 нощи', 'Великолепният век','Ти си моята родина', са предприели радикална стъпка в живота си.

Според информация в сайта Сноб магазин най-популярното семейство сред звездите от турските сериали напуска Турция.

Семейството си е купило къща в Лондон, където се е установило да живее с трите си деца, последното от които е бебе на няколко месеца. В Турция ще идват само за участие в проекти на снимачната площадка, когато имат такива, пише сайтът.

В последно време Бергюзар често поместваше в акаунта си в Инстаграм снимки от Лондон.

Миналата година актрисата роди момиченце, което нарекоха Лейла. Тя е третото дете в семейството след момченцата Али и Хан.
И Халит Ергенч, и Бергюзар Корел от доста време не се появяват по екраните.

Последният филм, в който игра Халит Ергенч, бе сериалът 'Бабил', който не можа да постигне рейтинга на други продукции с негово участие като

'Великолепният век', където се превъплъти в ролята на султан Сюлейман Великолепни, и 'Ти си моята родина', където съпругата му Бергюзар Корел му партнираше.

Още в началото на COVID пандемията Халит Ергенч преустанови участието си на снимачните площадки, а Бергюзар Корел продължава отпуска си по майчинство. 
Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2022 Tvoia.Net