Изрязаха Крис Нот от финала на "И просто ей така" заради обвиненията в сексуално насилие

06-01-2022

Кадри с участието на обвинения в сексуално насилие актьор Крис Нот са изрязани от последния епизод на сериала 'И просто ей така', който е продължение на 'Сексът и градът', съобщи списание 'Variety'. 

Финалната серия предстои да бъде излъчена на 3 февруари по стрийминг платформата НВО Макс.

Според изданието в нея е трябвало да се появи актьора, чийто герой Тузаря почина в първия епизод новата поредица, събрала на снимачната площадка три от най-култовите телевизионни героини.

Сценаристите обаче са решили да изрежат сцената с Крис Нот, който беше обвинен в сексуално насилие. Според авторите на шоуто кадрите с него нямат съществено значение за сюжета и затова могат да бъдат премахнати.

Той е трябвало да се появи във фантазиите на героинята на Кари Брадшоу, изиграна от Сара Джесика Паркър, чиято любовна тръпка е Тузаря, докато разпръсва пепелта му от мост в Париж.

От НВО Макс отказват коментар.

Американският артист Крис Нот беше обвинен в сексуално насилие от поне три жени, припомня БТА. Той обаче категорично отрича.

След оплакванията той изгуби няколко от договорите, които беше сключил, сред които тези с американските канали CBS и 'Universal Television'.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net