Колко е похарчила Кейт Мидълтън за тоалети през изминалата година?

04-01-2022

Британските медии изчислиха колко пари е похарчила  Кейт Мидълтън за тоалети през изминалата година. Оказа се, че през 2021 г. облеклото на херцогинята на Кеймбридж е струвало малко над 55 хиляди евро. За някои сумата може да изглежда впечатляваща, но всъщност за кралска особа тя дори е скромна, твърди британската преса. 

За сравнение - докато бе част от кралския двор, Меган Маркъл годишно е купувала дрехи, които са стрували на двореца над 1 млн. евро. 

Кейт не само се е изявила като спестовница, но разходите й за дрехи са намалели почти наполовина в сравнение с 2020. По-миналата година херцогинята се е сдобила с тоалети за около 110 хиляди евро. Статистиката ясно показва, че съпругата на принц Уилям прави всичко възможно да спести кралския бюджет, намалявайки разходите си всяка година. 

Един от най-скъпите тоалети на херцогинята на Кеймбридж беше 'златната' рокля от дизайнера Джени Пакъм на стойност около 3500 евро. С нея Кейт дойде на премиерата на новия филм за Джеймс Бонд в Лондон. 

През 2021 г. Кейт Мидълтън се появи на събития повече от няколко пъти в едни и същи тоалети. По този начин херцогинята искаше да покаже със своя пример важността на рационалното потребление на дрехите и вещите. 
Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2022 Tvoia.Net