"Forbes" постави Мария Бакалова на върха на класацията си за най-големи български звезди

21-12-2021

Мария Бакалова, която беше на една ръка разстояние от 'Оскар' тази година зае първото място в класацията Топ 70 на най-влиятелните хора в шоубизнеса, съставена от българското издание на списание 'Forbes'.

'Годината на Мария Бакалова! Категоричният първенец в класацията Топ 70 за 2021 г. достигна върхове, до които никой българин не се е доближавал. Ролята ѝ в холивудската продукция 'Борат 2' я изстреля в светлините на прожекторите, а превъплъщението ѝ спечели номинации за 'Оскар', 'Златен глобус', БАФТА и наградата в 'Изборът на критиците'. Мария Бакалова продължава да се снима и в български филми - през лятото на 2021 г. излезе филмът 'Като за последно', а през есента 'Жените наистина плачат' с премиера на фестивала в Кан. Актрисата получи почетен 'Аскеер' за посланик на българското актьорско майсторство и е част от селекцията '30 под 30' за 2020 г. на списание 'Forbes', пишат от изданието.

На второ място поставят Григор Димитров, а на трето Магърдич Халваджиян. На четвърто и пето са Евтим Милошев и Любо Нейков, следват ги Иван Христов и Андрей Арнаудов, на осмо е Христо Стоичков, на девето- Ансамбълът по художествена гимнастика, на 10-то е продуцентът Нико Тупарев. 

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net