Инфлуенсърка загина, докато се снима над водопад

14-07-2021

Хонконгска Instagram знаменитост падна и намери смъртта си, след като се подхлъзна, докато си прави селфи над водопад. Трагедията повдига още по-остро въпроса за цената на славата в социалните мрежи.

32-годишната София Чеунг и трима нейни приятели отишли на разходка до парка Ха Пак Лай около 11 часа сутринта в събота. Инфлуенсърката решила да си направи серия селфита на ръба на водопад в парка „Ананасова планина” – популярно сред местните хора място, където планинарите обичат да посрещат изгрева.

Жената загубила равновесие и полетяла надолу в басейна под водопада, разказва за инцидента New York Post. Височината е малко над 5 метра, което се оказало достатъчно София да намери смъртта си.

Ужасените приятели на Чеунг незабавно се обадили на медиците от спешна помощ, които бързо пристигнали и закарали жената в болницата. Там обаче тя била обявена за мъртва още с пристигането.

Безстрашната девойка често публикувала снимки, на които позира по ръбовете на стръмни скали, в профила си в Instagram. Там тя постоянно доказвала слогана „Животът трябва да бъде забавен, а не скучен”.

Последната снимка на Чеунг в Instagram е от 9 юли и я изобразява на плажа, държейки буги-дъска. Надписът гласи: „Идват по-добри дни. Те се наричат: събота и неделя”.
Снимката е засипана с коментари в израз на съболезнования. Безброй опечалени фенове споделят, че не могат да повярват какво се е случило с любимата им София през въпросните „по-добри дни”.

 

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net