Салма Хайек направи изненадващо признание за тялото си

24-06-2021

Салма Хайек е известна със сластните си форми, които са радвали милиони зрителите от големия екран. Надарената мексиканска актриса тази есен става на 55 и съвсем логично е навлязла в една специфична фаза от женското развитие.

Салма изненада феновете си, като призна, че през последните години гърдите й са започнали да растат неконтролируемо.

'Аз съм в менопауза и това е процес, който се отразява различно на всяка жена. При мен това рефлектира върху размерите на сутиена. Гърдите ми пораснаха много', оплака се Салма по време на интервю. Звездата участва във Facebook предаването 'Red Table Talk' на Джейда Пинкет-Смит.

По време на интервюто мексиканката отрече слуховете, че се е подложила на операция за уголемяване на бюста.

'Аз съм публична личност повече от 25 години и е нормално през това време тялото ми да се променило. Много хора не разбират какво влияние оказват хормоните върху женското тяло. Качих килограми и това се отрази и на гръдната ми обиколка. Те просто растяха и растяха', сподели още Салма Хайек.

Актрисата е категорична, че големият бюст й донесъл и други негативи - започнала да изпитва болки в гръбнака.

'Това е нещо, за което много малко хора говорят. Всеки смята, че надарените жени са големи щастливки. Но, трябва да отбележим, че много от тях всъщност искат по-малки гърди, защото голямата гръдна обиколка често води до гръбначни деформации', оплака се още звездата от 'Десперадо'.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net