Криси Тийгън напуска Twitter заради тормоз

25-03-2021

Американската манекенка и телевизионна водеща Криси Тийгън обяви, че напуска Twitter, след като е била подложена на тормоз, предаде Франс прес.

'Време ми е да се сбогувам', написа в своята страница Тийгън, която е съпруга на певеца Джон Леджънд. Тя имаше 13 милиона последователи, преди да закрие своя акаунт.

'Моето желание да бъда добра с всички и страхът ми да не наранявам хората направиха от мен човек, който бе различен от този в началото. Бъдете живи и здрави!', туитна за последно манекенката.

Но страницата на Тийгън в Instagram, където тя има 34 милиона последователи, остава активна. Звездите все по-често напускат Twitter заради обидите, които се пускат в мрежата от потребителите, които често са с расистки и женомразки контекст.

Тази седмица Криси Тийгън лансира серия продукти за почистване на растителна основа. Това ѝ коства куп негативни реакции от страна на някои потребители, които я обвиниха, че се е продала за пари по време на икономическия срив, свързан с пандемията.

През януари тази година Криси Тейгън и съпругът ѝ Джон Леджънд преминаха през много тежък момент, след като манекенката преживя спонтанен аборт, докато беше бременна с третото дете на двойката. Семейството сподели тъгата си със снимки в Инстаграм, за което Криси също бе критикувана от много хора.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net