Спират реклама на "Джип" с Брус Спрингстийн, музикантът бил задържан за шофиране в нетрезво състояние

11-02-2021

Легендарният музикант Брус Спрингстийн е бил арестуван за шофиране в нетрезво състояние преди близо три месеца в национален парк в Ню Джърси, САЩ, което накара производителите на 'Джип' да спрат реклама с негово участие, показана на Супербоул, предаде Асошиейтед прес.

Спрингстийн е бил задържан на 14 ноември миналата година в парк с ограничен достъп в родния му щат Ню Джърси, потвърждават от Службата на националните паркове в САЩ.

Седемдесет и една годишният Брус Спрингстийн e обвинен в шофиране под въздействието на алкохол, безразсъдно шофиране и консумация на алкохол в затворена зона. Посочва се, че музикантът е сътрудничил в процеса.

Според сайта за знаменитости Ти Ем Зи, Спрингстийн ще трябва да се яви в съда 'през следващите няколко седмици'.

Новината за ареста на Брус Спрингстийн идва след скорошната му изява на церемонията по встъпване в длъжност на президента Джо Байдън, на която изпълни 'Land of Hope and Dreams'.

В неделя на Супербоул беше излъчена реклама на 'Джип' с участието на легендарния музикант. След съобщението за ареста на Спрингстийн от компанията-производител направиха изявление, в което се посочва, че не могат да коментират въпроса, но считат за уместно да спрат рекламата до изясняването на фактите.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net