Майкъл Дъглас стана дядо за втори път

23-12-2020

Холивудският актьор Майкъл Дъглас отново стана дядо, след като синът му Камерън и дългогодишната му приятелка Вивиан Тайбс го дариха с внук, пише сайтът на сп. 'People'.

Четиридесет и две годишният Камерън Дъглас, който също е актьор, лично е съобщил радостната вест. Той е публикувал в Инстаграм своя снимка с половинката си, 3-годишната им дъщеря Луа Изи, облечена като Елза от 'Замръзналото кралство', и новороденото момченце.

'Кацнахме на планетата Земя. Посрещнете с добре дошъл сина ми Райдър Ти Дъглас', гласи придружаващият фотографията текст.

Изражението, с което позира малката принцеса Луа Изи, е привлякло вниманието на известния ѝ дядо Майкъл Дъглас и съпругата му, актрисата Катрин Зита-Джоунс.

'Невероятен подарък за празника. Толкова се радвам за Вивиан и теб. Не мисля, обаче, че Луа е особено впечатлена', пише в коментара си звездата от 'Първичен инстинкт'.

Зита-Джоунс също поднася поздравленията си за новото попълнение в семейството и не пропуска да отбележи изражението на момиченцето, което не изглежда особено въодушевено, предава БТА.

Вестта за най-новия член на фамилия Дъглас идва броени дни след като Камерън и Вивиан отпразнуваха третия рожден ден на дъщеря си Луа Изи.
Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2021 Tvoia.Net