Джордж Клуни в болница след рязка загуба на тегло

10-12-2020

Джордж Клуни е бил хоспитализиран с панкреатит, след като е свалил близо 13 килограма за предстоящия си филм „The Midnight Sky“, съобщава британският 'Мирър'.

59-годишният Клуни е свалил килограмите за ролята си във филма като астроном, който оцелява след апокалиптично събитие, но е откаран в болница със стомашни болки, в крайна сметка диагностицирани като панкреатит, и е прекарал седмици във възстановяване.

„Мисля, че се опитвах да отслабна твърде бързо и вероятно не се грижех достатъчно за себе си.“, сподели Клуни. 

„Отне ми няколко седмици, за да се оправя, а като режисьор не е толкова лесно, защото имате нужда от енергия. Бяхме на този ледник във Финландия, което направи работата много трудна. Но със сигурност помогна за изграждане на характера.', каза актьорът, който е и режисьор на лентата. 

Освен всичко останало Джордж е трябвало да пусне брада като на магьосник за ролята, което очевидно не е било голямо удоволствие за съпругата му Амал.

„Отгледах голяма грозна брада и синът ми я обичаше, защото искаше да крие разни неща в нея. Но съпругата ми и дъщеря ми бяха наистина щастливи, когато тя изчезна, защото беше много трудно да се открие лице под цялата тази бъркотия.“, сподели още той. 

Семейство Клуни са родители на близнаците Александър и Ела и прекарват пандемията в Холивуд Хилс.

'Наистина не сме мръднали от февруари', каза Клуни пред 'Мирър'.

Актьорът добави, че е бил зает с готвене за семейството и извършване на домашни задължения в къщи, боядисване и лакиране на дървени мебели.

За съжаление, аскетичният подход на Клуни към „The Midnight Sky“ не донесе на филма благосклонност от критиците: той е с 58-процентни точки след 36 критични рецензии за 'Ротен Томатоус' преди излизането си на 23 декември. 
Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2021 Tvoia.Net