Юън Макгрегър се завръща в ролята на Оби-Уан Кеноби

12-10-2020

Актьорът Юън Макгрегър се готви за завръщането си в ролята на Оби-Уан Кеноби и разкрива кога ще започнат снимките за поредицата на стрийминг платформата Дисни плюс, посветена на култовия герой от 'Междузвездни войни', съобщи Диджитъл спай, цитиран от БТА.

Като гост в шоуто на Греъм Нортън Макгрегър е споделил, че снимките за спин-оф поредицата ще започнат през март следващата година.

Актьорът също така прави паралел между собственото си превъплъщение в образа на джедая Оби-Уан Кеноби и това на Алек Гинес (1914-2000) в оригиналната трилогия.

'Забавното е, че когато бях доста по-млад, се опитвах да си представя Алек Гинес. Питах се как той би изиграл тези сцени като по-млад човек. Този път съм много по-близо по възраст до него, така че за мен ще бъде предизвикателство да се 'засечем' някъде', споделя Юън Макгрегър.

'Харесвам Алек Гинес. Макар никога да не се съм го срещал лично, за мен ще е чест да опитам да се престоря на него като по-млад', допълва актьорът.

Съдейки по коментарите на Юън Макгрегър, действието в спин-оф поредицата за Оби-Уан Кеноби ще се развива между 'Отмъщението на ситите' и 'Нова надежда' - третия и четвъртия епизод на култовата космическа сага 'Междузвездни войни'.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net