Рийз Уидърспун в ареста след пиянска свада

23-04-2013

Съпрузите Рийз Уидърспун и Джим Тот са били арестувани в Атланта в ранните часове в петък, съобщава New York Daily News. 

След злоупотреба с алкохол, 37-годишната актриса се сдобила с обвинение за нарушаване на обществения ред, а съпругът й за шофиране в нетрезво състояние.

Актрисата, популярна от филма 'Професия блондинка' е задържана от органите на реда, след като се е противопоставила на ареста на съпруга си. Тя не се подчинила на заповедите на  униформените и ги заплашила, възползвайки се от публичността  си.

В официално изявление Уидърспун поиска извинение за държанието си и призна, че се чувства много засрамена от случилото се. 

Тя обяснява ситуацията с количеството изпит алкохол и че се е изплашила за съпруга си, но все пак признава, че това не я извинява. Бях неуважителна към полицая, който просто си вършеше работата, разкайва се носителката на Оскар.

Щатската полиция е спряла, колата шофирана от Джим Тот, след като забелязала, че автомобилът криволичи по цялото пътно платно, се казва в полицейския доклад за инцидента. Докато на Тот е правена алкохолна проба, Уидърспун е заформила скандал на полицаите, неподчинявайки се на нарежданията им.

'Госпожа Уидърспун се провеси през прозореца и каза, че не вярва, че съм истински полицай. Казах й да седне и да мълчи', пише в полицейски доклад за инцидента.

Тя излязла от колата и възползвайки се от звездния си статус попитала: 'Вие знаете ли коя съм аз,' разказват за инцидента униформените. 'На път сте да разберете коя съм. Ще ви дават по новините',заплашила актрисата.

Рийз Уидърспун била освободена от ареста точно навреме, за премиерата на новия си филм Мъд (Mud), който се представя на кино фестивала 'Трибека' в неделя вечерта.

 

Източник: New York Daily News

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net