Майли Сайръс: Публичният ми образ е роля

28-12-2013

От Хана Монтана до провокативната Майли Сайръс, 21-годишната певица и актриса направи доста крачки. За една година, тя успя да се разграничи от многобройните си връстниците в Холивуд (много от които стартираха кариерата си в Disney Chanel, както и Майли) и да се превърне в „бунтарката”.

Скандалният гардероб, демонстрациите на сексуална разкрепостеност и всички провокации са част от образа, който е създала за целите на музикалната си кариера. Изпълнителката на хита “Wrecking Ball” твърди, че всичките ѝ скандални прояви през изминалата година са роля.

„Исках хората да спрат да ме мислят за бебе, и започнах да се правя на сексуален изрод и да говоря постоянно за трева и наркотици. Но това е само образ. Аз наистина не се обличам като плюшено мече и не практикувам туъркинг в реалния си живот.“, обясни тя пред вестник New York Times.

Популярната звезда се оплака, че няма много известни приятели, защото всички са загрижени за негативния ефект, който тя може да окаже върху обществения им имидж.

Бившата звезда от сериала „Хана Монтана“ казва, че харесва своята същност, която не е можела да разгърне преди приключването на договора си с Disney.

Тя каза: „След като приключих работата си с Disney реших да тръгна по мой собствен път, който се различава от телевизионния ми образ. Но все пак аз изчаках почтително известно време, хората да забравят за Хана Монтана.“

Междувременно Сайръс пусна последния си клип, който успя да сложи провокативните сцени от “Wrecking Ball” в малкия си джоб.

Тъкмо когато си мислихме че госпожица Сайръс няма с какво повече да ни впечатли, тя ни показа, че грешим. В провокативното видео на “I Adore you” виждаме Майли, облечена в прозрачно бельо, която се снима сама с камера, докосва се сластно и през цялото време прехапва устни.

Петнимутното видео все пак има романтичен текст. Нежните думи може би са посветени на Лиъм Хемсуърт, бившият годеник на Майли, когото все още не е прежалила, твърди се неофициално.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net