Бритни Спиърс: Не съм създадена за света на шоубизнеса

28-12-2013

Бритни Спиър направи неочаквани самопризнания в биографичния филм “I Am Britney Jean”.

В документалната лента певицата признава за притеснението си от камерите, стеснителността си, и прави някои лични разкрития за отношението си към секса.

„Обичам секса. Смятам, че той е нещо прекрасно. Но след като пораснах, започнах да се отнасям към него малко по-различно. Понякога чувствам, че все едно съм на 20, а понякога – сякаш съм на 50”, сподели Спиърс.

Едновременно с това, Бритни твърди, че е много стеснителна и не е създадена за суровия свят на шоубизнеса. „Винаги съм била малко стеснителна, още като дете...В действителност съм тиха и няма как да избягам от това. Камерите, преследванията на папараците, всичко това е част от шоубизнеса...но аз не съм създадена за него”, отбелязва певицата.

Епизодична роля във филма има нейният настоящ партньор, Дейвид Лукадо, когото тя похвали. „Той е весел и страстен. Той разбира какво върша. Всичко помежду ни е ОК”, заяви певицата.

Майката на две деца потвърди, че обмисля да сложи край на кариерата си. Тя сподели, че когато роди за трети път, най-вероятно ще се премести в Луизиана, където няма суетата на Лос Анджелис.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net