Адел получи Ордена на Британската империя

20-12-2013

Певицата бе удостоена с Ордена на Британската империя. Високата почит и новата титла Мис Адел Адкинс, беше връчена от принц Чарлз в Бъкингамския дворец.

Напоследък рядко виждаме 25-годишната соул певицаВ и появата й по този повод беше истинска радост за феновете. Адел пристигна в Бъкингамския дворец облечена в елегантна тъмно синя рокля със зелени акценти и изискани аксесори.

Гласовитата британка, която си взе почивка от сцената, за да се отдаде на семейството и отглежда сина си Анджело, вече постигна изключителни успехи в шоубизнеса.

През 2012 година тя прибра рекордните 6 статуетки „Грами”, а в началото на тази година получи Оскар за песента “Skyfall”, саундтрак към последния филм от поредицата за Джеймс Бонд.

Вторият й самостоятелен албум „21” оглави класациите в над 30 държави, а в Англия беше номер 1 в продължение на цели 23 седмици. От него тя продаде над седем милиона копия само в родната си страна.

Преди Адел, носители на Ордена на Британската империя са много известни музиканти, например всички членове на „Бийтълс”, Ерик Клептън и Елтън Джон.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net