Среща ли се Миранда с най-богатия мъж на Австралия?

02-12-2013

Едно от най-известните лица на Австралия Миранда Кер има нова романтична връзка, и то не с кога да е, а с един от най-богатите мъже в Австралия Джеймс Пакър. Злите езици дори твърдят, че двамата излизат още преди окончателната раздяла на брюнетката със съпруга й Орландо Блум.

По непотвърдена информация искрата между 30-годишната манекенка и 46-годишния Пакър пламва по време на семейна почивка в Таити, където всеки от тях е бил придружаван от законната си половинка.

Само три месеца след въпросното пътуване, Джеймс Пакър и неговата съпруга, моделът Ерика Бакстър обявяват края на шестгодишния си брак, пише “Daily mail”. А през октомври Орландо и Миранда изненадващо огласиха раздялата си след шестгодишна връзка и три години в брак.

Мистър Пакър, който има печеливш бизнес в сферата на хазарта, и бившата му съпруга, която е родена в същото градче, където и моделът на “Victoria's Secret”, са хора от близкото обкръжение на Орландо и Миранда. Четиримата често си правели компания по време на луксозните си почивки.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net