Шиниъд ОКонър за пореден път стресна феновете си с откровено послание

08-08-2017

Последните две години Шиниъд О‘Конър е правила опити за самоубийство, защото се чувствала самотна и изоставена. Това ирландската певица, страдаща от биполярно разстройство, призна в свое видеообръщение.

Поклонниците на звездата от 80-те и 90-те години се уплашиха, че записът е нещо като нейно предсмъртното обръщение и забиха тревога. Но само преди няколко часа нещата се изясниха.

„Поздрави на всички! Пиша по молба на Шиниъд, за да знаят всички, които я обичат, че с нея всичко е наред. Тя не е самоубийца. Обкръжена е с любов и грижи. Тя помоли да разпространя този текст, защото знае, че вие се тревожите за нея. Няма да отговарям на въпроси. Моля, разбере това. Надявам се, текстът да задоволи онези, които се вълнуват за нея“, написа неизвестен от името на певицата на официалната й страница във Фесйбук.

Това обръщение поуспокои малко феновете, които забелязаха, че след 4 август звездата изчезна от онлайн пространството и престана да отговаря на съобщенията.

Във видеопосланието изпълнителката разказа, че след преодоляната криза сега живее в Ню Джърси и се намира в един от хотелите на града.

„Правя всичко сама...До мен няма никой...Боря се, боря се, както и милиони други хора...Разбирам, че някои хора нямат и половината от това, което имам аз, но все пак е толкова тежко...Няма никой в моя живот, аз съм сама. Заради болестта си не съм нужна на никого...Много и е тъжно, не трябва да съм тук“, изповядва се звездата. Тя разкри още, че единственият човек, който сега я подкрепя, е лекуващият лекар.

„Нямам никого в живота си, осен моя психотерапевт. Той е най-прекрасният мъж. Той казва, че аз съм героиня! И това, по дяволите, е единственото нещо, което ми помага да живея“, призна звездата.

Шиниъд не за първи път се озова в такава ситуация. В края на ноември 2015 година певица разпространи видео във Фейсбук, в което каза, че е приела смъртоносна доза медикаменти. За щастие полицаите бързо уточниха нейното местонахождение и тя бе настанена в болница. През май миналата година певицата изчезна, но бе намерена няколко дни по-късно. Тя бе излязла в 6 часа сутринта да кара велосипед в предградие на Чикаго, но не се бе върнала у дома. Заради биполярното разстройство тя често поучава сривове в настроенията.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net