Рита Ора излиза със сина на Рони Ууд

18-07-2017


Рита Ора излиза със сина на Рони Ууд от групата Rolling Stones.

26-годишната изпълнителка на хита 'I Will Never Let You Down' е завързала романс с 33-годишнияТайрънУуд, съобщава БТА.

Двамата от месеци се срещали и заминали със самолет на тайна ваканция. „Рита и Тайрън се срещнаха миналата година, но едва сега връзката им бе изведена на по-високо ниво - заяви близък до тях източник, цитиран от в. Sun. - Те се наслаждават на времето, което прекарват заедно.“

Рита се срещаше с Калвин Харис, Ричард Хилфигър и Дейв Гарднър през годините, но уверява, че Тайрън не е като предишните й приятели, защото не преследва славата. „Рита харесва Тайрън, защото за разлика от предишните ѝ приятели е отдаден на една-единствена жена и не търси бърза слава', допълни източникът.

Русата красавица харесва също Тайрън заради филантропската му дейност. „Той се занимава с много благотворителни инициативи, които Рита намира за привлекателни и подкрепя“, поясни източникът.

Певицата в момента подготвя излизането на своя втори студиен албум и иска да купи дом в Ню Йорк, където прекарва все по-голяма част от времето си. „Тя прекарва много време в САЩ и смята, че сега е подходящият момент да купи жилище в Ню Йорк“, отбеляза източникът.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net