Алекс Раева се разделила с Дончо още преди две години

26-06-2017

Алекс Раева разкри, че е прекратила дългата си връзка с DJ Дончо. Това се е случило още преди две години, каза водещата в ефира на Нова телевизия.

„Не сме заедно от вече две години. Но отношенията помежду ни са прекрасни и затова всички мислят, че все още сме двойка”, разкри Алекс пред Мон Дьо.

Тя каза още, че и в момента има мъж до себе си, на когото вярва безусловно. „Много стари познати сме. Просто сега се открихме”, сподели водещата.

Певица, актриса, художник по образование, дизайнер на дрехи, а сега и телевизионна водеща, Алекс никога не е стояла в периферията на т.нар. български шоубизнес. Това обаче винаги е поставяло много въпроси относно личното й пространство.

„Щастлива съм, защото обичам това, което правя. Но не обичам известността”, споделя Алекс в откровен разговор с Мон Дьо.

„Този комфорт, който ми дава воденето с Мария Игнатова е изключително удоволствие. Тя е тази, която ме оформи като водеща, без да го знае. Ние сме единствените две жени водещи на този световноизвестен музикален формат. Това го потвърдиха и хората, които се занимават с английския X Factor. Според тях това е прецендент”, разкри Алекс Раева.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net