Полицията обявила Линдзи Лоън за издирване

13-06-2017

Полицията издирва Линдзи Лоън заради оплакване от бившия й годеник. Милионерът Игор Тарабасов, който се раздели със скандал с актрисата е подал жалба, че тя му е задигнала скъпи лични вещи.

Двойката се раздели с грозен скандал на плажа и физическа разпра миналото лято. Сега „Daily Mail“ разкри, че 30-годишната актриса е посещавала полицейския участък три пъти през май заради обвинение в кражба.

Според 24-годишния милионер Линдзи е присвоила негови лични вещи на стойност около 30 000 долара. Сред тях са часовник Ролекс, дрехи и бижута. Двамата живееха в един апартамент до миналия август.

„Игор преследва Линдзи от месеци, за да му върне личните вещи, но без успех. Накрая нямаше избор освен да уведоми полицията и да я обвини в кражба. Тя беше доста трудна за откриване и се наложи органите на реда да я заплашат с арест“, разкри близък до Тарабасов пред медията.

Говорител на звездата категорично отрече тя да е била издирвана от полицията.

Това не е първият път, когато Линдзи си носи последствията след кражба. През февруари 2011 тя сви колие за 2500 долара от бижутерски магазин и получи условна присъда и пробация, която обаче наруши. Съдът ѝ даде 120 дни затвор, от които тя прекара месец зад решетките и останалото време под домашен арест.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net