Луиза Григорова и Мартин Макариев вдигнаха сватба

06-06-2017

Актрисата Луиза Григорова каза заветното „Да” на режисьора Мартин Макариев. Двамата се венчаха в тесен семеен кръг в курортното селце Лозенец миналата неделя.

За щастливото събитие съобщи самата булка и качи във Facebook снимка от тържеството.

„Новото семейство Макариеви ви изпращаме цялата си любов! Пожелаваме на всеки да изпита поне малка част от това, което ние преживяхме! Не знаех, че е възможно да се поемат толкова положителни емоции в един ден и само мога да Благодаря за най-голямото щастие в живота ми - ЛЮБОВТА!!! Обичайте се, мили хора!!!”, написа щастливата булка в профила си във Facebook.

Датата на сватбата се пазеше в тайна до последно, като преди дни Луиза дори каза публично, че големия ден ще се отложи за след няколко месеца, защото и двамата са претрупани с работа. Подробности за локацията и детайлите също не бяха известни предварително.

Знаеше се, че влюбената двойка мечтае за сватба на плажа, както и че бунтарката Луиза ще съчетае булчинската си рокля с кубинки. Така и стана…красивата дантелена рокля на дизайнерката Сара Хирш придоби ново звучене с детайла внесен лично от младоженката.

Вместо кум и кума, двойката си има две куми - колежката на Луиза от лекарския сериал Дария Симеонова, и Теодора Духовникова.

Младоженците отлагат медения си месец за есента, когато ще пътуват из Европа, за да присъстват на концерти на няколко рок банди.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net