Никол Кидман очарова Кан с небрежна визия и безупречна актьорска игра

23-05-2017

Австралийската филмова прима гостува на кинофестивала в Кан тази година с няколко забележителни проекта.

“Аз съм на такъв етап от живота си, в който трябва да играя пред камерата като 21-годишна дебютантка“, каза Кидман на пресконференция, съобщават БТА и ДПА.

Кидман представи пред медиите един от тези проекти - кинотворбата на гръцкия режисьор Йоргос Лантимос, психологическия трилър „Убийството на свещения елен“.

„Все още си оставам бунтарка, не обичам конформизма и съм готова на всякакви рискове“, заяви Кидман пред журналистите. Филмът на Лантимос е за хирург (Колин Фарел), обсебен от идеята да направи жертвоприношение. Негова екранна съпруга е Кидман.

Вторият филм с участието на австралийката е „Хепиенд“, дело на режисьора Михаел Ханеке. Австрийският кинодеец има амбицията да спечели с тази лента рекордна за кинофестивала в Кан трета „Златна палма“.

Кидман си партнира с Фарел и в третата лента с нейно участие, представена в Кан. Тя е под режисурата на София Копола и е озаглавена 'The Beguiled'. Кинотворбата се връща към Гражданската война в САЩ и е включена в официалната конкурсна програма на кинофеста.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net