Пипа Мидълтън мина под венчилото

20-05-2017

Сестрата на Кейт Мидълтън Пипа каза заветното „да“ на годеника си Джеймс Матюс.

Те се венчаха в църквата „Свети Марко“ в Енглефийлд, Бъркшир, a събитието бе квалифицирано като „сватбата на годината“.

За специалния ден булката избра рокля на дизайнера Джайлс Дийкън. Тя е дантелена, с къс ръкав. Както можеше да се очаква, роклята е прилепнала по тялото с разкроения в долната част, за да подчертава извивките на булката.

Според месни медии сватбената одежда струва близо 40 000 британски лири. За вечерта младоженката имала и втора рокля от същия дизайнер. Обувките на Пипа са изработени от Маноло Бланик.

Херцогинята на Кеймбридж Кейт е облечена в бледо розова рокля и носи елегантна шапка. Майката на булката също избра розов тоалет, но в друг нюанс.

Противно на очакванията принц Хари не беше придружаван от приятелката си актрисата Меган Маркъл, най-вероятно за да не бъде отклонено вниманието от основното събитие. Очаква се тя да се присъедини към празнуващите в дома на семейство Мидълтън.

Църквата, в която се проведе венчавката, се намира на няколко мили от дома на фамилията в Бъкълбъри и е в частен имот - добре скрита от любопитни погледи. Охранителните мерки на церемонията бяха много строги, като местните хора трябваше да носят документи за самоличност. Те бяха помолени изрично да не говорят пред журналисти.

Общият брой на гостите на сватбата на Пипа е около 150 - много по-малко, отколкото присъстващите на венчавката на сестра й 1900 души.

Приемът след официалната церемония ще се състои в дома на семейство Мидълтън. Само издигнатата за него шатра струва 100 000 лири. Според британската преса общите разходи за събитието възлизат на повече от 300 000 лири.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net