Гала и Джуджи се сродяват

12-05-2017

ТВ водещата Деляна Маринова издаде, че сина й и дъщерята на нейната близка приятелка и колежка Гала са двойка. Джуджи много харесва избраницата на сина си и подкрепа младите, които са двойка от година и половина.

„Мари е изключително момиче. Тя е на 20 години, но е още дете, чиста душа. Много съм щастлива, че със сина ми са гаджета и се обичат,“ каза Джуджи пред сп. „LOVE style“.

Тя не пропусна възможността да се пошегува със ситуацията и допълни: „С Гала не си говорим за сватба, тъй като децата ни са много малки още. Що се касае до внуците, съм казала на Гала, че тя ще ги гледа, защото аз съм звезда, а и имам планове да ходя в Холивуд“.

Тя разбрала случайно, че синът й Константин й излиза с Мари. Двамата идвали заедно да я гледат в „Като две капки вода“. По време на шоуто нейна приятелка забелязала, че двамата се закачат и нещо се случва между тях. Малко след финала на предаването те започнали да излизат сериозно.

„Мари прави лайфстайл блог в интернет и ми предложи да направя видеорубрика „Джуджи нюз“, в която ще вземам интервюта от популярни личности. Така ще покажем, че снаха и свекърва могат да работят заедно,“ смее се водещата.

Припомняме, че още преди година водещата на „На кафе“ обяви публично, че Мари окончателно се е отказала да учи в чужбина, тъй като е срещнала любовта. Тогава Гала не се противопостави на решението на дъщеря си.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net