Разкриха мистериозното гадже на Ева Лонгория

18-11-2013

След като няколко седмица Ева Лонгория пазеше ревниво романтичната си връзка, най-накрая разкри кой е мъжът, който я прави толкова щастлива.

Красивото миньонче има връзка с президента на най-голямата медийна компания в Латинска Америка „Телевиса” (Televisa) Хосе „Пепе” Антонио Бастон.

През уикенда 38-годишната актриса с мексикански корени се появи публично заедно с новия си мъж и така разбули тайната си връзка

Двамата са забелязани в ресторант в столицата на Мексико, Мексико Сити. „Той й угаждаше и я ухажваше като истински джентълмен”, разкри запознат източник пред “People”.

Това не е първата поява на Ева с 45-годишния мексикански бизнесмен. Миналия месец Лонгория и Бастон бяха засечени да си правят компания в ресторант в Ню Йорк, но тогава не стана ясно кой точно е този мъж и дали двамата имат романтични отношения.

Малко по-късно неназован източник подсказа, че „отчаяната съпруга” е започнала нова връзка, след като се раздели с младока Едуардо Крус. Тя е „много щастлива”, а той е „луд по нея”, открехна завесата близък до двойката.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net