Шарапова: Мъжете се страхуват от мен

18-04-2017

Звездата на световния тенис Мария Шарапова разкри, че е използвала паузата си от професионалния спорт, за да се отдаде на по-чести срещи с мъже.

15-месечното наказание на рускинята за употреба на мелдоний изтича идната седмица и тя използва повода, за да говори за по-пикантната част от личния си живот.

„Наслаждавах се на срещи с различни хора от различни култури с различни професии. От тази гледна точка съм навсякъде по света. Но имам проблем – мъжете се плашат от мен. Трябва ми някой, който има собствено мнение и се чувства комфортно в кожата си“, заяви Шарапова, цитирана от TennisWorldUSA.

Блондинката ще се завърне на корта на 26 април за първи кръг на турнира в Щутгарт. Междувременно от американското издателство Macmillan Publishers съобщиха, че автобиографията на Мария Шарапова със заглавие Unstoppable. My Life So Far ще бъде на пазара на 12 септември. Но книгата за рускинята вече може да се поръча предварително, в навечерието на 30-ия рожден ден на Маша, който е утре, 19 април. Цената на такова издание е 28 долара.

В своята автобиография достигалата до 1 в света Шарапова си спомня за своя невероятен път към успеха и разказва за него в същия дързък и провокативен маниер, с който е известен и нейния тенис. „Голямата спортистка рисува картината на живота си: започва от детството в Сибир и завършва с борбата за завръщането й на корта. Това е незабравима и впечатляваща история за упоритост, смелост и откровеност”, описват произведението редакторите на издателството.

Маша не пропусна и да разкритикува Международната федерация по тенис (ITF) за това, че не е била предупредена навреме за вписването на мелдония в забранения допингов списък. „Говоря за липса на комуникация между официални лица и играчи, която щеше много да помогне за справянето с проблема. Накрая виновни излязоха играчите“, коментира Шарапова пред “Таймс”.

Източник: Монитор

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net