Сватба и бебе, планира Венци Венц

03-03-2017

Хип-хоп изпълнителят Венци Венц и годеницата му адреналинката Пепи вече работят за бебе. Двайката, която се сгоди два месеца преди Нова година на върха на Айфеловата кула в Париж, готви сватба, стана ясно от интервюто му пред сп. Love style.

Венци Венц не иска да издава кога ще е сватбата, но би поканил дуетната си половинка Павел за кум.

„Ще му се разсърдя, ако има друг кум. Даже вече имам реч“, каза Павел пред изданието. Той обаче засега няма намерение да последва примера на колегата си и да предложи брак на приятелката си – певицата Михаела Филева, с която са заедно от две години и половина.

„Не съм притиснат от нещо, за да се женя. Всичко ще си стане естествено. Венци, между другото, го реши два дни преди да заминем за Париж. Нямаше време да избира пръстен, дори се наложи брат му да се заеме с тази задача. Така че тези неща стават ненадейно, но щом сме заедно с Михаела, значи тя притежава всичко, което съм си представял и искал в една жена като качества“, казва още Павел. Той все още не се чувства готов да стане баща, за разлика от Венци Венц, който вече работи по въпроса с годеницата си.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net