Селена Гомес и The Weekend потвърдиха връзката си

31-01-2017

Селена Гомес и канадския певец Абел Тесфайе направиха връзката си официална с пост в Instagram , пише Mirror.

В понеделник Гомес сподели кратко видео, на което се вижда как The Weekend се наслаждава на разходка с лодка, която е била част от романтичния уикенд на двамата в Италия. Като текст под каченото видео певицата добавила само един емотикон на сърце. Не след дълго обаче пикантният клип бил изтрит от Instagram профила на Селена Гомес по неясни причини.

Слуховете за връзката на Селена Гомес и 26-годишния канадец започнаха, след като двамата бяха забелязани да се целуват пред ресторант в Санта Моника по-рано през януари. Източници споделят, че искрата между двамата е проблеснала още миналата година, когато двамата са се срещнали за пръв път на модното ревю на Victoria’s secret. По това време Абел Тесфайе е бил във връзка с модела Бела Хадид.

Други източници твърдят, че самата Бела Хадид мисли, че Селена само използва Абел. Носят се слухове също, че бившата на The Weekend била наранена и разстроена от факта, че Абел Тесфайе е продължил напред толкова бързо. От друга страна Селена не се притеснява за чувствата на модела Бела Хадид, защото двете не са близки приятелки. Близки до Селена споделят, че тя се държи дружелюбно с всички, но не е в близки отношения с тях.

Източник: 24 часа

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net