Лейди Гага остана без гадже?

04-11-2013

Лейди Гага остана сама, след като актьора Тейлър Кини я напусна. Двамата се разделили поради невъзможността да прекарват време заедно, заради натоварения график на поп звездата, съобщават британски медии.

Според непотвърдена информация, Кини решил да сложи край на връзката им, след като последните няколко месеца двамата имали обтегнати отношения, заради това че не прекарват времето си заедно.

„Тейлър й каза, че е женена за кариерата си и че не може да се справя с това да има връзка с мегазвездата Гага и с всичките й мании и превъплъщения”, разкри запознат източник пред британския таблоид “The Sun”.

„Той много харесва, нормалното и земно момиче, но почти не успява да я вижда. Гага никога не спира да работи – тя пише песни, докато е под душа и сънува екстравагантните си костюми”, допълва източникът.

32-годишният Кини вече не можел да понася известността на Лейди Гага. Той не можел да преглътне факта, че не може да прекара свободното си време с приятелката си, която непрекъснато е придружавана от екип охранители и помощници.

Лейди Гага не е засичана заедно с Тейлър Кини, с когото имат връзка от 2011 г, от август месец насам. „За цял месец има може би само една вечер извън нейния и неговия луд работен график, в която могат да са двойка”, заключва информаторът.

Последните месеци донесоха доста ангажименти на 27-годишната супер звезда. Доскоро тя работи усилено върху последни си албум “Artpop”, а междувременно трябваше и да превъзмогне мъката от загубата на любимото си куче Алис.

През септември Гага намекна за проблема си с балансирането между личния и професионалния си живот. По повод последната си песен “I Wanna Be With You” („Искам да съм с теб”), тя написа в Twitter: „Това е песен за сбъдването на мечтите, но и за влюбването. Ще ми се да можех да имам и двете…”

За момента певицата не е отрекла или потвърдила информацията

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net