На 50 Джанет роди първото си дете

04-01-2017

Първородният син на Джанет Джексън се роди на третия ден от Новата година. Раждането е минало благополучно, като и майката и бебето се чувстват добре под грижите на лекарите.

Детенцето носи името Иса, с което на арабски назовават пророка Исус.

„Джанет Джексън и мъжът й Висам ал Мана с трепет приветстват появяването на бял свят на сина си Иса ал Мана. Джанет е раждала без да изпитва стрес и възстановява силите си в комфортни условия”, се казва в официалното съобщение на представителя на звездата, публикувано в „People“.

Иса е първо дете и за двамата. Джанет и Васим се ожениха през 2012-та година. Въпреки опитите си да опази личния живот от публичност, Джекън не успя да скрие факта, че ще става майка. През април 2016 тя неочаквано отложи концерти като се позова на препоръки на лекарите. Тя дори отмени световното си турне и каза, че тя и катарският й съпруг Висам ал Мана „мислят за семейството си”. Няколко месеца по-късно папараците успяха да щракнат оформеното й коремче.

Висам ал Мана е катарски магнат, чиято компания продава луксозни стоки в страните от Персийския залив. В исляма Исус (на арабски Иса) е пророк и един от петте най-велики Божи пратеници.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net