Кейти Пери и Орналдо Блум готвят сватба

03-12-2016

Изглежда, че звездната двойка - певицата Кейти Пери и актьорът Орландо Блум не само не са се разделили, а напротив – направили са решителна крачка в отношенията им. Според слухове те вече са сгодени.

Подозрението, че Кейти и Орландо са решили да създадат семейство, се появи след като тези дни на безименния пръст на певицата се появи чисто нов диамантен пръстен. Папараци уловиха Пери и Блум по време на вечеря в един от нюйоркските барове. Двамата били щастливи и не го криели, твърдят очевидци.

Около Деня на благодарността медиите се разшумяха около евентуална раздяла на двамата. Според жълтата преса актьорът признал, че не бил готов за сериозни отношения и за женитба, в следствие на което Пери прекратила връзката си с него. Слуховете бяха опровергани след като певицата публикува снимки на семейството си в компанията на нейния любим Орландо по време на празничната вечеря.

На 29 ноември Кейти Пери получи наградата на УНИЦЕФ на името на Одри Хепбърн. Пред журналисти звездата заяви, че за нея партньорът й е модел за и учител в хуманитарната дейност.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net