Брад Пит поиска равни права върху децата си

06-11-2016

Брад Пит поиска равни права с Анджелина Джоли при отглеждането на шестте им деца. Двамата актьори, които в момента са в развод все още не са уточнили кой ще се грижи за децата.

В момента децата живеят заедно с майка си. „Анджелина е концентрирана само върху тях. Тя отмени всичко останало – работата, всичко. Всеки ден си е у дома, подкрепя ги, помага им с домашните за училище,“ разкри пред “People” източник, близък до семейството.

Преди два месеца Джоли подаде молба за развод с Пит. Тази си стъпка тя обясни с непримиримите си разногласия с Пит и недоволството си от това как той се справя с бащинските си задължения. По данни на медиите седмица по-рано е станала свада в частния им самолет, при която Брад Пит започнал да оскърбява децата си и ударил Мадокс. Предполага се, че Пит е бил пиян. Впоследствие актьорът доброволно даде кръвни проби за алкохол и наркотици, резултатите ляха отрицателни.

52-годишният Пит и 41-годишната Джоли имат връзка от 2005 година, а минаха под венчило на 23 август 2014 година. Те има три свои, биологични деца – дъщерята Шайло и близнаците Нокс и Вивиен. Отглеждат също и три осиновени деца – камбоджанеца Мадокс, виетнамеца Пакс и етиопката Захара.

Източник: БГНЕС

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net