Обраха бижута за милиони от Ким Кардашиян

03-10-2016

Шок сред светски модни среди - скандален обир наруши спокойствие на знаменитостите от жълтите страници- в Париж обраха реалити звездата Ким Кардашиян. Откраднато е бижу на стойност около десет милиона евро.
Обирът е станал около три часа през нощта местно време. Петима с маски и дегизирани като полицаи нахлуват в луксозната резиденция в осми район в Париж, в която дискретно отсядат знаменитости срещу 15 хиляди евро на нощ.
Мъжете заплашват нощния пазач с оръжие и го принуждават да ги заведе до апартамента на звездата. Вътре и тя е заплашена с оръжие, заключена е в банята, телохранителят е закопчан с белезници. Крадците отмъкват кутия с бижута и пръстен, който струва четири милиона евро. Бягат на велосипеди. Ким е в шок, но физически невредима, съобщи нейна говорителка.
Съпругът на Ким рапърът Кание Уест научи новината по време на концерт в Ню Йорк, докато изпълняваше хита си Хартлес.
С Ким в Париж са майка й и двете й сестри, една от които участва като модел в седмицата на модата. Това е бил и поводът за визитата. Още миналата седмица тя бе белязана с инцидент - скандален украински репортер се опита да събори Ким, когато излизала от автомобила си.
Тогава намесата на охраната свърши работа, но не и сега. Всъщност такова дръзко нападение на такова място изглежда немислимо. Събралите се в Париж за седмицата на модата са потресени.
А парижани, дори да са безразлични към неволите на реалити звездата, правят сметка за ефекта върху туризма, който и без това пострадала след атентатите.

Източник: БНТ

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net