Арестуваха Крис Браун

31-08-2016

Американският рапър Крис Браун бе арестуван пред дома си в Лос Анджелис. Той е задържан за нападение и заплаха за използване на огнестрелно оръжие, съобщи полицията в Лос Анджелис.
Арестът му дойде след продължила повече от час драма пред дома на певеца, започнала след обаждане в полицията и сигнал срещу рапъра.
Сайтът TMZ съобщава, че сигнала подала Бейли Карън, тазгодишната носителка на титлата „Мис Калифорния', която била чест гост на купоните във вилата на Браун в последните дни.
Тя обяснила, че се възхищавала на бижу от колекцията на певеца, показано на гостите на събирането. Охранител обаче, на когото нейният интерес се сторил подозрителен, вдигнал тревога, а притичалият певец се развикал на гостенката, насочил пистолет срещу нея и я заплашил.
По данни на TMZ, представителите на Браун прибрали мобилния телефон на Карън и поискали от нея да се разпише под задължението да не разгласява случилото се.

Момичето категорично отказало и си тръгнало заедно с приятеля си. След това Карън се обадила на 911 и разказала пред полицията за случката. Това накарало органите на реда да отцепят къщата на рапъра.
Певецът отказал да пусне в дома си полицаите без съдебна заповед. Накрая обаче предал пистолета и наркотици на полицията. След това бил задържан и отведен в полицейския участък.
През 2009 година Браун нанесе побой на бившата си приятелка - певицата Риана, за което бе осъден на 5 години затвор условно и 180 дни обществен труд. В края на 2010 година премина курс за реабилитация на склонни към домашно насилие мъже, а по-късно дори се помири с Риана.

Източник: dariknews

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net