Лив Тайлър роди третото си детенце

11-07-2016

На бял свят проплака третото детенце на актрисата Лив Тайлър и партньорът й Дейв Гарднър.

Момиченцето се казва Лула Роуз, похвали се щастливото семейство. Тя е второто общо дете на двойката и третото на актрисата.

„Здравейте! Красивото ни момиченце е тук! Лула Роуз Гарднър, ние сме толкова щастливи. Сърцата ни преливат от любов“, пише Лив под снимката на рожбата си в Instagram.

Таткото се похвали, че малката е „разкошна“, „изумително красива“ и „слава Богу, прилича на майка си“. Дейв добави, че големите й братя следва да станат майстори на бойните изкуства, за да може да я опазят.

39-годишната Лив Тайлър има 11-годишен син – Майло от брака си с музиканта Ройстън Лангдън. За две години откакто започна връзката и със спортния агент Дейв Гарднър, тя роди две деца. Синът им Сейлър на 16 месеца.

„Не съм мислила, че може да имам две бебета за две години, сподели Лив и пред британския вестник Mirror. „Майчинството носи усещане за спокойствие. Раждането на бебето и отглеждане на бебето е вероятно най-голямото предизвикателство, което някога ще направя. Това определено ме промени”, заяви актрисата.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net