Тазгодишната Мет гала, вдъхновена от блясъка на технологиите

03-05-2016

Балът в музея „Метрополитън“ в Ню Йорк събра холивудския елит. Звезди от ранга на Мадона, Бионсе, Ана Уинтур, Тейлър Суифт всички и др. уважиха събитието „Мет гала“, облечени в специални тоалети.

Темата на вчерашното събитие - „Човекът и Машината: модата в ерата на технологиите“, провокира дизайнерите, които предоставиха на звездите смели комбинации от черно и металик, нестандартно изрязани тоалети и високи ботуши.

Бионсе заложи на дълга бледорозова рокля с перли и много блясък по себе си. Тейлър Суифт, която беше и съдомакиня на събитието, беше облечена с къса рокля с метални елементи и високи обувки с връзки, които допълваха новата й платинено руса прическа, пише БГНЕС,

Мадона както винаги се нареди сред най-шармантните звезди. Тя беше избрала прозрачно горнище и високи кожени ботуши. Събитието изобилстваше и с лица от модния подиум като Наоми Кембъл, Джиджи Хадид и Кейт Ъптън, които заложиха на роклите с метални отблясъци.

Събитие с благотворителна кауза Гала вечерта се провежда всяка година в първата седмица на месец май, в ролята на домакин и тази година влезе главният редактор на Vogue Ана Уинтър. Основната му цел е да събере дарения за Института за костюми на музея „Метрополитън“. Цената, която всеки гост заплаща е 30 000 долара или 275 000 долара за избрана маса, като обикновено присъстващите са около 600 души.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net