Бременна ли е Шарапова от Григор Димитров?

18-10-2013

Връзката между тенис звездите интригува все повече обществеността.

В последно време слухове за бременност на Мария Шарапова, развълнуваха руските медии. Неназовани източници, близки до двойката, потвърждават новината, че Маша и най-добрият български тенисист Григор Димитров чакат дете.

Наблюдателни граждани стигнали до този извод след като забелязали първата ракета на тениса да вечеря в близост до дома си. Коремчето й е било подозрително закръглено, а вместо обичайната чаша вино, пиела вода.

Спекулациите се засилват и заради отказа на 26-годишната руска тенисистка да участва в турнири до края на годината. Шарапова обясни, че ще използва времето за възстановяване от контузия на рамото, но този факт само подсилва подозренията за бременност.

Говорителят на рускинята нито потвърди, нито отрече информацията: „Не коментирам личния живот на Мария”, заяви той.

Напоследък все по-усилено се заговори и за годеж между Шарапова и 22-годишния Григор Димитров. Но и тези слухове остават без потвърждение. В свое интервю Гришо коментира връзката си с красивата и желана спортистка. Той нарече взаимоотношенията им прости и естествени. „С Мария се чувствам много добре,” лаконичен е тенисистът.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net