Софи Маринова бита от мъжа си

27-04-2016

Вместо бебе и безоблачна любов, Софи Маринова оказа се преживявала истински ужас в дома си. В ефира на бТВ ромската звезда призна, че бившият й приятел Гринго я пребивал, заплашвал и дори счупил ръката й преди месец.

С охранителя Тодор Давидов, известен с прозвището Гринго, се запознават по време на участие на Софи в Германия. Няколко дни по-късно заживяват заедно.

Гринго започнал да й посяга още от самото начало, но певицата решила да му даде време, за да свикнат един с друг, надявайки се че нещата ще тръгнат в друга посока.

„Толкова много беше готин в началото, но какво му стана. С този няма да излизаш, с този няма да се виждаш. Какво е това? Аз съм певица. Имам участия. За Лоренцо се притеснявам“, разказа певицата.

Гринго я заплашвал, че ще изкорми и нея и сина й. Сред бруталните му закани била и тази, че ще донесе главата на Лоренцо пред вратата й.

Естествено, Софи е пуснала жалба в полицията срещу Тодор, който продължавал да й звъни и да я заплашва.

Маринова опроверга и новината, че е бременна: „Няма бебче. Това се оказа в крайна сметка. От стрес ли е, от какво е – не знам. Закъсня ми и си направих тест – показа две чертички. Бях много радостна. Вече като минаха два месеца отидох при лекарка и тя ми каза, че от стреса ми закъснява. Няма бебче. Ма то май така стана по-добре. То с този мъж не може да се живее“.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net