Официално: Линдзи Лоън се жени за руски бизнесмен

21-04-2016

Линдзи Лоън придобива съвсем нов имидж. Скандалната актриса скоро ще стане благоверна съпруга на руския бизнесмен Игор Тарабасов.

Новината беше официално потвърдена пред US weekly от говорителя на звездата. Той заяви, че 29-годишната актриса е казала „Да“ на предложение за брак на 23-годишния наследник на руски милиони.

Двамата са заедно от седем месеца, но Лоън е убедена, че той е точният мъж за нея.

Напоследък актрисата, популярна с алкохолните си изцепки и непристойно поведение, се вълнува от религията. Родена в католическо семейство, тя се интересува живо от исляма и дори демонстративно се разходи с Корана под ръка.

Родителите на Линдзи обаче са доволни от промяната в поведението на дъщеря си. Те напълно одобрявали половинката ѝ и подкрепят връзката им.

„Игор има страхотно влияние върху Линдзи. Има сериозни връзки в Русия – влиятелно семейство и всички много го подкрепят. Иска най-доброто за Линдзи и е много мъдър за годините си,“ изказа се бащата на звездата – Майкъл.

„Макар да е израснал с много пари, не е разглезен. Не е от тези, които просто си седят и харчат състоянието си. Линдзи може и да е по-възрастна от него, но тя има младежка душа. Ако тя е щастлива, и аз съм щастлив“, похвали бъдещия си зет Майкъл.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net