Катрин вдъхновена от изяществото на Изтока

14-04-2016


Принц Уилям и съпругата му Катрин пристигнаха в малкото хималайско кралство Бутан. Херцозите на Кеймбридж са там по покана на 35-годишния крал Джигме Хесар Намгиал Уангчук и 25-годишната му съпруга.

Катрин имаше специална среща с кралицата на Бутан Джетсун Пема. Двете красиви дами предизвикаха възхищение с уникалните си тоалети. Джетсун, която през февруари дари Бутан с престолонаследник, грееше в пъстра национална носия.

Катрин също заложи на източния дух за своя тоалет. Тя беше с лилава пола, направена от бутански тъкач, и риза на френската марка Paul&Joe.

Херцозите на Кеймбридж се забавляваха със стрелба с лък - национален спорт на Бутан. Херцогинята изглеждаше много развеселена, въпреки че пропусна целта.

По време на двудневния си престой в Бутан принц Уилям и съпругата му ще посетят будистки манастир на височина 3000 метра. При посещението си в страната през 1998 г. британският престолонаследник принц Чарлз не успя да завърши изкачването до манастира.

След визитата си в Бутан, херцозите на Кеймбридж ще се завърнат в Индия и ще разгледат Тадж Махал. Събитието навява спомени за покойната принцеса Даяна, която през 1992 г. посети сама прочутия монумент, наричан Храм на любовта.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net