Полицията разследва Чарли Шийн

07-04-2016

Полицията в Лос Анджелис разследва Чарли Шийн. Холивудският актьор стана обект на работата на специално звено, което се занимава с деликатни дела, свързани с известни личности от шоубизнеса и политици.

Не се уточнява в какво е обвинен Шийн, който напоследък присъства в публичното пространство с проблемите около себе си. Ясно е, че разследващите са иззели от редакцията на сайта RadarOnline 35-минутно видео, в което актьорът заплашва с убийство на бившата си годеница Скотин Рос.

Видеоматериалът е собственост на електронната медия и от считат, че тази заповед е противозаконна. Тя нарушава закони на САЩ, забраняващи да се издават разрешения за обиск на медийни компании, занимаващи се с новини и информация', каза директорът на RadarOnline Дилан Хауърд.

Порноактрисата Рос се раздели с Чарли Шийн през 2014 г. Миналия декември заведе дело срещу него за това, че е пристъпил към интимни отношения с нея, без да я предупреди, че е заразен с ХИВ-вирус. Освен това според твърденията й, актьорът нееднократно я е заплашвал, че ще я убие.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net